Produse INGLOT

M-am hotarat!! 
Dupa aproape 2 luni petrecute in magazinul INGLOT, am facut cunostinta cu produsele, m-am familiarizat cu ele, am stat la vorba lunga, ne-am zis ce vrem unele de la altele, si am ajuns la concluzia ca putem face o treaba buna impreuna daca dam 100%. Asadar am decis impreuna sa va prezint TOATE produsele. 
Insa, ca sa ma simt bine (ca eu fac treaba acuma), voi incepe cu cele care mi-au acaparat atentia si la care nu o sa pot renunta o foarte lunga perioada de timp. 
Principalul produs este PURE PIGMENT EYE SHADOW (Gama AMC - ADVANCED MAKEUP COMPONENTS).




Caracteristici principale - 70 de nuante si culori, ce contin fiecare aproape 90% pigment pur si Sponge Gourd Oil, care in traducere libera inseamna ulei de dovleac. Se prezinta in stare pulbere. 
Datorita diversitati coloristice devin interesante, insa cand ajungi sa le folosesti cu DURALINE incepe adevarata joaca. 



DURALINE-ul este substanta ce contine silicon polimer ce formeaza un film usor, care lasa pielea sa respire (fara sa crape). In combinatie cu Duraline, pigmentii devin un fel de fard cremos, care se aplica usor fara sa pateze pielea marind intensitatea culorilor. 

Se recomanda aplicarea cu o pensula de fard de ochi din fire naturale. 
Folosite in consistenta pulbere, pigmentii tin locul fardurilor obinuite sau chiar suplimenteaza astepectul. Insa, in combinatie cu baza Duraline, acestia pot fi folositi ca si fard, dar si ca eyeliner. 
Consistenta usor cremoasa la care spuneam ca se ajunge, este usor de aplicat si chiar ne ajuta pentru conturarea ochilor. Efectul este unul garantat, aratand ca o combinatie intre un contur din fard si unul din creion sau chiar tus. 
Personal folosesc acest produs, foarte mult, regasindu-ma in jocurile coloristice pe care le creeaza, fiind usor de amestecat intre ele nuantele/culorile. 
Produsele sunt perfecte pentru un machiaj de seara, fiind numai in texturi sidefate/sclipicioase (o singura culoare mata - negru) 

In completarea pigmentilor, pt ca tot am amintit de el, intra in scena DURALINE-ul. 


Este un produs cu care se lucreaza usor, ba mai mult te ajuta foarte mult in exploatarea produselor, sa spun asa. 
Atat in combinatie cu pigmentii, cat si din fardurile de ochi, "licoarea" isi face treaba intensificand culorile facandu-le mult mai rezistente la transfer dar si la apa. 
In combinatie cu Eyeliner-ul Gel obtinem o consistenta de "vopsea" rezistenta la apa dar si un Mascara Waterproof.
Eyeliner-urile se gasesc in 20 de culori si nuante. 
Tot Duraline-ul constituie si o baza de fixare pentru Body Sparkles (glitter).

In postarea urmatoare va voi prezenta atat pigmentii folositi simpli, cat si cu Duraline. 

Comentarii

  1. Felicitari si multumesc ptr postare! Ma bucur ca ai inceput cu pigmentii... au fost primele produse de care m-am indragostit in magazinul Inglot. Abia astept continuarea seriei!! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Ioana! Frumoasa descriere a pigmentilor, iau ochii tuturor celor care intra la Inglot! Pupici !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare