marți, 12 octombrie 2010

Am descoperit!!

 Pentru prima data in viata mea, am intalnit niste haine care m-au facut sa vibrez...si la propriu si la figurat si mai ales m-au facut sa visez. L-am descoperit pe Oscar de la Renta. Un om dupa parerea mea mai putin om si foarte, foarte ca nimeni altcineva. As putea incepe sa palavragesc despre el... insa nu am cum. Nu imi permite pozitia mea sa comentez ceva sau nici macar sa povestesc ceva!  Colectie dupa coletie, le-am urmarit si pe cele mai vechi, si nimic nu este demodat. Extraordinar!!!! Exemplar!!!Doar daca chiar nu iti place stilul nu ai cum sa nu te indragostesti! 
Aceste creati fac parte din Colectia Resort 2011. 
 Ca sa nu mai vorbesc despre colectia Spring 2011 pentru care nu am cuvinte si astept cu nerabdare sa cresc mai mare si sa imi achizitionez cateva exemplare. :) 


Sursa style.com

vineri, 1 octombrie 2010

My First Time!!

As vrea sa fac ca toate animalele de printr-o ograda oarecare in semn de bucurie ca am realizat prima mea sedinta foto:))). Nu am cuvinte despre ceea ce s-a intamplat si de la ce am plecat. Defapt cred ca nu am plecat de la nimic, m-am lasat purtata de modele si de personalitatea lor.
Mai bine va las sa va uitati la fotografi. Mi-a luat aproximativ doua zile sa scriu randurile anterioare.
... din poza in poza am ajuns si la staniol.
 

Un fel de... Vaduva fumatoare...