SNOW BALL BY MAC

 MAC COSMETICS


SNOW BALL


WINTER 2017

PRODUSE DISPONIBILE IN MAGAZINE DIN 20 NOIEMBRIE 2017



SARBATORILE VIN... SARBATORILE VIN... 

Se apropie luna cadourilor si nu stiu nici macar mie ce sa imi cumpar.. defapt stiu din ce sa imi cumpar, dar nu stiu unde sa ma opresc :)) 
Apropo de cumparat, mi-am amintit ca am vazut la un moment dat pe Instagram cred, poza din dreapta.. cine spune ca nu este asa?? 👀  👌

Asa cum MAC-ul ne-a invatat, in fiecare sezon scot noi si noi colectii... colectia de iarna din 2017 se numeste Snow Ball. In America este pe piata de la inceputul lui noimebrie, insa in Romania se lanseaza pe 20 nov!!! 
Internetul si Youtube-ul este plin cu multe multe imagini, prezentari si swatch-uri. 

Asteptam aceasta colectie cu sufletul la gura. O gasiti deja scoasa la vanzare online pe maccosmetics site-ul oficial din Romania. Singurul de altfel, care face livrari la noi in tara. 
Este o colectie foarte glam, plina de culoare, sclipici si multa stralucire. 

sursa: www.google.com


Sunt nuante, texturi ce nu se regasesc in produsele din linia continua, si nici nu au fost in nici o alta colectie. 
Este o colectie mare, in care exista atat kit-uri perfecte pentru cadourile de Craciun ci si produse perfecte pentru profesionisti si nu  numai. 

Nu vreau sa va plictisesc cu aceleasi informatii pe care le gasiti si pe alte site-uri, bloguri si retele de socializare. O sa fiu scurta, concisa si daca cititi pana la sfarsit o sa aflati si despre o imediat viitoare perioada de DISCOUNT la MAC!!!! 

KIT-URILE

sursa: www.google.com
sursa: www.google.com



sursa: www.google.com





Combinatiile de culori, texturi si gama de produse este diversificata si ai de unde alege. Fie ca vrei sa iti faci tie un cadou, fie ca vrei sa iei pentru mama, fiica sau cea mai buna prietena pur si simplu nu ai cum sa dai gres. 
Combinatiile sunt facute pur si simplu sa te cucereasca. Produsele sunt ambalate si vin in aceste portfarduri superbe si fooooarte frumos lucrate. 
Pensulele din kit-uri sunt exclusiv din fibra sintetica si sunt de asemenea lucrate manuat, exact aceeasi calitate cu care am fost invatate si pana acum. 
Ca tot a venit vorba, vreau sa va anunt ca toate pensulele din sau care contin si fibra naturala, vandute in magazinele MAC or sa fie inlocuite cu pensule cu fibre artificiale. 
O sa revin cu o noua postare in care o sa va povestesc si despre aceste pensule. 

Iluminatoarele, fardurile si rujurile

sursa: www.google.com
Cu siguranta sunteti si voi ca si mine si jumatate din planeta fani inluminatorul SHOW GOLD.... 
Ei bine... va inchipuiti ca exista un produs ce seamana cu acest iluminator dar este de cateva ori mai frumos si mai glitterat, mai pigmentat decat SHOW GOLD-ul?? 
In aceasta colectie exista!!! 
Este absolut genial! Are putin mai mult sclipici decat Show Gold-ul, este mai pigmentat si are si ambalajul pur si simplu adorabil! 

sursa: www.google.com














Rujurile sunt cremoase, in nuante de rosu, nude sau rose. Cel mai bine pe acestea va recomand sa le incercati in magazin. Sunt perfecte pentru ziua de Craciun sau Revelion si nu numai. 

Consider ca in tot anul 2017, brandul nu a scos o colectie mai buna decat aceasta!! Este o colectie versatila, plina de culoare, cu o textura pufoasa si cum am mai spus, foarte GLAM! 
Abea astept sa o am la dispozitie sa ma alint cu ea 👼 👼

Ahh, sa nu uit... 
Sa va spun si ca in weekendul acesta pentru prima data in istoria MAC ROMANIA or sa fie reduceri de 25%??
Black Friday-ul MAC-ului!!! 

Perioadele de reduceri: 17.11-19.11 si 24.11 - 26.11.
Pentru informatii complete va rugam vizitati magazinele MAC din toata tara. 



Va pup si va urez shopping placut :) 

XOXO, 

Comentarii

Postări populare